SCANDAL LA SPITAL! Șoferul care a dărâmat un stâlp la Ovidiu a încercat să fugă!

474
SCANDAL LA SPITAL! Șoferul care a dărâmat un stâlp la Ovidiu a încercat să fugă! - politia-1612877008.jpg

Articole de la același autor

Scandal în fața Spitalului Județean Constanța, unde polițiștii au pus cătușele unui tânăr aflat sub influența băuturilor alcoolice. Tânărul este șoferul care, în dimineața zilei de marți, 9 februarie, a provocat un accident în localitatea Ovidiu și a pus la pământ un stâlp de electricitate. 
Polițiștii i-au pus cătușele, în vreme ce tânărul a început să țipe că se face un abuz. „Să moară mama, mi-a pus cătușele”, era revoltat tânărul, în timp ce polițistul îi explica faptul că trebuie să dea și o probă de sânge. 
Reamintim că polițiștii și cadrele medicale au fost solicitate, în dimineața zilei de marți, 9 februarie, în localitatea Ovidiu, unde a avut loc un accident rutier. Din primele informații, șoferul unui Nissan a intrat în coliziune față – spate cu un alt autoturism, după care și-a continuat deplasarea și a intrat într-un stâlp, pe care l-a doborât. Stâlpul a căzut peste o mașină. 
Șoferul responsabil a fost rănit ușor, fiind transportat la spital. Mai mult, la testarea cu aparatul etilotest s-a stabilit că avea o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


UPDATE


Șoferul care a dărâmat un stâlp și a făcut scandal la spital, condamnat în trecut pentru crimă 


Potrivit informațiilor noastre, șoferul în vârstă de 27 de ani care a provocat, în cursul zilei de marți, 9 februarie, un accident pe o stradă din Ovidiu, a mai avut în trecut probleme cu legea penală. Astfel, se pare că în adolescență acesta a participat la comiterea unei crime, într-un bar din Constanța, fiind condamnat la opt ani de închisoare. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7558 secunde