Scandal pe o terasă din Costinești / Video

618
Scandal pe o terasă din Costinești / Video - scandal-1345890750.jpg
În această dimineață, în jurul orei 6.40, echipajul de intervenție al Grupării Mobile de Jandarmi din stațiunea Costinești a fost solicitat să intervină pentru aplanarea unui conflict izbucnic între mai mulți tineri pe plaja din fața terasei ,,Poienița".

Potrivit purtătorului de cuvânt al GMJ, căpitan Codrin Popoiu, deplasându-se la fața locului, jandarmii au identificat patru tineri între care izbucnise un conflict. În urma controlului corporal preventiv asupra a doi dintre aceștia au fost găsite două bastoane telescopice și un spray iritant-lacrimogen.

Dan B., de 28 de ani, din Bacău și Răzvan-Mugurel B., de 26 de ani, din București, au fost conduși la sediul biroului de Poliție Costinești.

În cauză au fost întocmite actele premergătoare necesare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunii privind ,,portul, fără drept, în locurile și împrejurările în care s-ar putea primejdui viața sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea și liniștea publică, a cuțitului, pumnalului, sisului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecționate anume pentru tăiere, împungere sau lovire, precum și folosirea în asemenea locuri sau împrejurări a armelor cu aer comprimat sau cu gaze comprimate, a obiectelor confecționate pe bază de amestecuri pirotehnice ori a dispozitivelor pentru șocuri electrice", faptă prevăzută de Legea nr. 61/1991.

În acest sezon estival jandarmii constănțeni au sancționat peste 400 de situații de încălcare a normelor de conviețuire sociale reglementate de legea 61/1991 aplicând amenzi cu o valoare de 106.000 de lei și întocmind actele premergătoare în cinci cazuri.

Pentru siguranța turiștilor și în special pentru evitarea neplăcerilor pe timpul vacanței petrecute pe litoralul Mării Negre, Jandarmeria Română sfătuiește cetățenii să anunțe cel mai apropiat echipaj de ordine publică dacă observă persoane cu comportament antisocial.

Pentru solicitări, cetățenii pot apela non-stop numărul urgență 112. 









Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3011 secunde