Scandal pe plaja din Vama Veche, tranșat cu un pistol cu bile

485
Scandal cu împușcături la Vama Veche. Angajatul unei terase a tras cu un pistol cu bile, chiar pe plajă! Bărbatul a vrut să calmeze un scandal. Conflictul a izbucnit între angajatul terasei și mai mulți petrecăreți care ar fi vrut să dea foc unei bănci de la terasă, pentru a se încălzi.

Jandarmii au intervenit, sâmbătă dimineață, pentru aplanarea unui conflict izbucnit între angajații unei terase din stațiunea Vama Veche și mai mulți tineri, în timpul scandalului fiind folosit un pistol cu bile, informează MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis, echipajul de intervenție, aflat în serviciul de patrulare în stațiunea Vama Veche a fost solicitat sâmbătă, în jurul orei 5.00, să intervină pentru aplanarea unui scandal în care a fost folosit un pistol.

Jandarmii ajunși la fața locului au constatat că între angajații unei terase din Vama Veche și mai mulți tineri izbucnise un conflict. Astfel, tinerii au vrut să ia o bancă din lemn de la terasa respectivă, iar un angajat al barului a folosit un pistol cu bile, trăgând un foc în plan vertical.

În urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită.

Conform polițiștilor, angajatul terasei deținea arma în mod legal.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul, informează Realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 27 August 2011
Stire din Eveniment : Cod roșu pe plajele de pe litoral
Sâmbătă, 27 August 2011
Stire din Eveniment : "Etnobotanicele pun capăt distracției!"
Pagina a fost generata in 1.7861 secunde