Scandalagiii care au lovit doi polițiști vor sta mai mult timp după gratii

86
Scandalagiii care au lovit doi polițiști vor sta mai mult timp după gratii - 1septembriemurfatlararestat-1378025848.jpg

Articole de la același autor

Indivizii din localitatea Murfatlar, care în noaptea de 26 august au făcut un scandal monstru și au lovit și doi polițiști, veniți să liniștească apele, au primit o veste proastă în acest sfârșit de săptămână: vor petrece după gratii un timp mai îndelungat decât fusese stabilit inițial. 




Magistrații Judecătoriei Constanța au dispus, imediat după scandal, ca Nagie Niță, de 26 de ani, Cristian Niță, de 36 de ani, Vasilică Cosmin Niță, de 26 de ani, George Mavroian, de 24 de ani, Sergiu Vasile Doană, de 29 de ani, Mihăiță Alexandru Chiriac, de 18 ani, și minorii Costel Lucian Cantea și Cristina Niță, să petreacă după gratii 19 zile. Cu toții sunt acuzați de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice. Atât suspecții, cât și Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța au atacat cu recurs decizia, iar noua decizie este că suspecții adulți vor sta după gratii 29 de zile. 


Reamintim că, pe lângă implicarea în scandalul ce a pornit de la o neînțelegere privind o bucată de teren, unul dintre suspecți, Cristian Niță este acuzat și de acuzat și de două infracțiuni de ultraj și trei infracțiuni de distrugere. Potrivit oamenilor legii, el a amenințat și lovit cu palma peste față un agent de poliție din cadrul Postului de Poliție Murfatlar și a rupt uniforma unui polițist din cadrul Poliției Locale Murfatlar, apoi a distrus mașina Poliției Locale. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 28 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Tâlhar băgat după gratii
Sâmbătă, 08 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Infractori băgați după gratii
Pagina a fost generata in 0.9057 secunde