Scandalagiii de la discoteca "Teacher’s", din Medgidia, condamnați

2532
Magistrații de la Judecătoria Medgidia i-au condamnat pe Omer Beldiș, Cam Tarîk și Iulian Rucsanda la câte un an de închisoare cu suspendare condiționată, iar pe Andrei Ene la pedeapsa de șase luni de închisoare cu suspendarea condiționată. Cei patru au fost judecați pentru comiterea infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Beldiș, Tarîk, Rucsanda și Ene au fost judecați pentru că, în noaptea de 6 spre 7 februarie 2009, în jurul orei 3, în fața discotecii "Teacher’s", din Medgidia, au fost implicați într-un scandal cu o bandă rivală din localitate. Anchetatorii spun că, pe fondul unor dispute mai vechi, membrii celor două grupuri s-au luat la bătaie cu bâte, ba, chiar, au aruncat și cu cocktail-uri Molotov. Întreaga scenă de violență a început în fața discotecii, iar apoi a continuat în plină stradă, până în fața Primăriei Medgidia.
Mai multe echipaje de poliție au venit la fața locului pentru a calma spiritele. Trei persoane au ajuns atunci la spital cu răni grave, dar niciuna nu a depus plângere la poliție.
Decizia emisă de magistrații de la Judecătoria Medgidia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel la Tribunalul Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2621 secunde