Scandalagiii de la liceul din Năvodari, cercetați în libertate pentru distrugere și ultraj

933
Magistrații de la Tribunalul Constanța au respins propunerea de arestare preventivă formulată pe numele tinerilor care au făcut scandal într-un liceu din Năvodari.
Drept urmare, Victor Ilie Bălan, de 21 de ani, George Cosmin Jibeanu, de 19 ani și Valentin Marin, de 20 de ani, toți din Năvodari, vor fi cercetați în continuare pentru distrugere și ultraj contra bunelor moravuri, dar în stare de libertate.
În ceea ce-l privește pe cel de-al patrulea participant la conflict, Alexandru Terente, oamenii legii spun că el a dispărut de la domiciliu și nu a putut fi audiat în legătură cu faptele petrecute.
În ziua de 17 aprilie, ora 11, polițiștii din Năvodari au fost sesizați de directorul unui liceu din localitate despre faptul că un grup format din patru tineri, foști elevi ai liceului, au pătruns în incinta instituției de învățământ, deși le-a fost interzis acest lucru.
Potrivit polițiștilor care s-au deplasat la fața locului, cei patru au tulburat desfășurarea normală a orelor de curs în trei clase, au distrus ușa de la o altă sală de clasă de la etajul II, iar în momentul în care agentul de pază aflat în serviciu a intervenit, el a fost lovit de unul din tineri.
Mai mult, în momentul în care directorul școlii a auzit gălăgie pe hol și a ieșit să vadă ce se întâmplă, el a fost înjurat ca la ușa cortului de cei care-i fuse-seră elevi în urmă cu câțiva ani.
La scurt timp, pe baza declarațiilor părților vătămate, oamenii legii i-au identificat pe scandalagii, stabilindu-se că este vorba despre Victor Ilie Bălan, Alexandru Terente, George Cosmin Jibeanu și Valentin Marin.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, subinspector Radu Croitoru, a declarat că în urma acestui conflict, cei patru tineri au provocat distrugeri, prejudiciul fiind de 850 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7442 secunde