Scandalagiii de la Valu lui Traian au scăpat de arestul poliției

442

Articole de la același autor

Patru tineri care au participat la conflictul care a avut loc, de 1 Mai, în localitatea Valu lui Traian au fost identificați de polițiștii de la IPJ Constanța, însă ei vor fi cercetați în stare de libertate.
Petrică Iordache, Constantin Hițuleac, Adrian Gheață și Gigi Dorel Bărbulescu au fost prezentați instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă, însă magistrații au decis ca ei să fie cercetați în stare de libertate pentru ultraj contra bunelor moravuri, distrugere, loviri și alte violențe.
Cu toate acestea, judecătorii au mai stabilit că cei patru nu vor avea voie să părăsească localitatea în care locuiesc timp de 30 de zile.
Joi seara, după ce au chefuit de 1 Mai, patru persoane au fost rănite, iar geamurile mai multor case au fost sparte cu pietre în localitatea constănțeană Valu lui Traian, în timpul unui scandal provocat de un grup de tineri.
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, subinspector Radu Croitoru, a declarat că în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1, mai multe persoane de etnie romă, aflate în cinci mașini, au venit în comuna Valu lui Traian unde au provocat distrugeri la cel puțin șase locuințe cu ajutorul unor bâte.
Totodată, ei au spart cu pietrele geamurile caselor, iar în urma conflictului patru persoane au fost rănite și transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, însă doar una a rămas internată sub supraveghere medicală.
Potrivit anchetatorilor, din primele cercetări a reieșit că scandalul în care au fost implicate peste zece persoane a izbucnit pe fondul consumului excesiv de alcool și nu au fost folosite arme.
Toți scandalagiii au fost conduși la poliție fiind audiați pentru a se stabili cu exactitate împrejurările și motivul conflictului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8093 secunde