SCANDALUL ȘPĂGII DE LA MEDICINA LEGALĂ / Emil Alexiu, anchetat și mutat la alt Serviciu

5275
8
SCANDALUL ȘPĂGII DE LA MEDICINA LEGALĂ / Emil Alexiu, anchetat și mutat la alt Serviciu - medicinalegala1480695483-1481120677.jpg
La nivelul Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța este constituită o Comisie Disciplinară care va analiza activitatea asistentului Alexiu Emil în cadrul Serviciului de Medicină Legală și, dacă se va constata că există abateri de la conduita profesională, vor fi luate măsurile legale care se impun. De asemenea a fost sesizat Ordinul Asistenților Medicali în cazul asistentului Alexiu Emil.








Începând cu 8 decembrie 2016 asistentul medical Alexiu Emil nu mai activează la Serviciul Județean de Medicină Legală Constanța, fiind detașat pentru o perioadă de 60 de zile la Serviciul de Anatomie Patologică din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța. După finalizarea anchetei disciplinare se vor lua măsurile legale ce se impun, precizează conducerea SCJU în cadrul unui comunicat. 



Comentează știrea

europeanu
7 decembrie 2016
Tara bolnava !

de ce nu este arestat spagarul si de ce nu este cercetat de procuratura ??? E ca si cum pe porcul betiv il cerceteaza hotul de mazare !!! Sictir, tara de hoti !!!

Mine
7 decembrie 2016
Spaga

Pt ca e justitie independenta..prietenii stiu de ce

Cetatean
7 decembrie 2016
Ridicol

Acelasi titlul bizar ?! Oameni buni de mama care nu isi supravegheaza copilul si de imobilul lasat asa nu scrie nimeni ?! Adica e consumat subiectul asta ...cat mai ai de gand sa vb ziaristule de un asistent ?

Narcis
7 decembrie 2016
Pt europeanu'

Mai omule dar pe cateaua aia care nu poate fi numita mama de ce nu o aresteaza nimeni ? Copilul era minor , era in grija ei . Toata lumea vede o mama indurerata dar una iresponsabila nu vede nimeni ? Ca ea sunt sute .... fac copii si " creste Dumnezeu" citez de la una ca ea . Asa ceva nu se poate ! Sau de ce nu il aresteaza pe proprietarul cladirii care nu a ingradit constructia ? Toata lumea se leaga de asistent . Si in afara de niste declaratii nu e nimic concret . Ceva sa se vada , sa demonstreze ca asa e . Nu poti arunca cu vorbe asa aiurea. Dovada : cladirea nu a fost imprejmuita asta sa vazut , dupa s-a intamplat o nenorocire s- a pus un gard. Alta dovada : daca mama avea grija fetei nu se intampla , asta la fel s- a cazut . Cauza si efect! Ceva ce se vede! Nu vorbe ! Toate cele bune !

Radu
7 decembrie 2016
Mizerie

Dacă cerea spaga ,era arestat deja. Legea cu convorbirile telefonice sa fie înregistrate 6 luni ,este în vigoare. Cred ca minte țiganca !

gogu
8 decembrie 2016
-

cel mai infect spagar,sa-si vada bmw-ul , poate asa scapa de parnaie

Alex
8 decembrie 2016
Spaga

Sincer am auzit de la multi cunoscuti ca li s au cerut sune exorbidante de la morga.oameni buni in ce tara traim?aruncam cu pietre tot in muritorii de rand si spagarii infecti sunt aparati?voua astora de comentati aiurea in tramvai ...daca vi s ar intampla?

Marcel
20 ianuarie 2017
spagaru

acest individ solicita la fiecare necropsie efectuata bani de la persoanele aflate deja in necaz indiferent caa platea politia aceste lucrari,aseara a fost in sfarsit arestat preventiv si va primi ce merita.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1878 secunde