Scapă Ionuț Gologan de pedeapsa capitală?

411
Scapă Ionuț Gologan de pedeapsa capitală? - roman72302800465x390-1471071691.jpg

Articole recomandate

Au trecut trei ani de când Ionuț Gologan se află închis într-o închisoare de maximă securitate din Malezia pentru trafic de droguri.


În timp ce el așteaptă din minut în minut să fie pusă în aplicare pedeapsa cu moartea, autoritățile române sunt la un pas să obțină grațierea acestuia. La aflarea veștii, tatăl băiatului a izbucnit în lacrimi.

Coform unor surse din MAE, autoritățile au sunt la un pas să îl convingă pe sultanul din Malaezia să îl lase în viață pe băiat:"Au fost trimise zeci de scrisori, se fac eforturi pentru ca Ionuț să nu moară. Autoritățile române au explicat că tot cee ace vor este extrădarea lui Gologan, asigurându-l pe sultan că el va plăti aspru pentru faptele sale. Este posibil ca până la sfârșitul anului, Ionuț să fie acasă".

După aflarea acestor vești bune, CANCAN.ro l-a sunat pe tatăl băiatului, Dumitru Gologan, care nu și-a putut stăpâni emoțiile și a început să plângă: "Serios? Cea mai mare bucurie ar fi pentru mine. Să îmi văd băiatul acasă. Vă spun sincer că nu mai am nicio speranță, dar am continuat să mă rog la Dumnezeu. Să se facă o minune și pentru el", ne-a spus bărbatul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 29 Martie 2015
Stire din Sport : Sebastian Vettel, CAMPION
Pagina a fost generata in 0.3544 secunde