Scene de coșmar! Constănțean căutat pentru tentativă de omor

385

Articole de la același autor

Un tânăr de 18 ani, din Poarta Albă, este căutat de au-torități, după ce ar fi înjunghiat un bărbat de 52 de ani. Agre-siunea s-a petrecut într-un imobil de pe strada Victoriei, din localitatea clujeană Gherla. 


Potrivit unor sur-se, victima și agre-sorul se cunoșteau și întrețineau raporturi sexuale. În noaptea de marți spre miercuri, cei doi au petrecut împreună, fiind văzuți de o vecină. În jurul orei 04.00, s-a dat alarma! 


Victima a sunat la 112 și a cerut ajutorul autorităților. Bărbatul a încercat înainte și la ușile vecinilor, însă nimeni nu i-a deschis… 


Criminaliștii și cadrele medicale s-au deplasat imediat la locul indicat. Bărbatul înjunghiat a fost transportat de urgență la spital, iar zona a fost imediat împrejmuită de autorități care au demarat o anchetă. Potrivit dejeanul.ro, agresorul obișnuia să întrețină relații sexuale contra cost pentru a se întreține. În noaptea respectivă, acesta ar fi aflat că victima are o sumă importantă de bani, așa că l-a înjunghiat și i-a furat banii și cardurile. 


"Agresorul provine dintr-o familie dezorganizată, mama acestuia fiind plecată la muncă în străinătate, iar tatăl său, de origine turcă, fiind extrem de sever cu el. Tânărul și-a dorit mult să plece la mama sa în Italia, dar cum era minor, nu putea, deoarece tatăl său nu era de acord cu acest lucru. Pentru a se întreține, acesta oferea servicii sexuale contra cost, bărbaților mai în vârstă. De curând a împlinit 18 ani și a plecat la mama sa în Italia, dar nu a reușit să se înțeleagă cu aceasta și s-a întors în România. Bărbatul de 52 de ani, din Gherla, obișnuia să îl găzduiască ori de câte ori avea ocazia și să îi ofere bani", relatează dejeanul.ro. Polițiștii au aflat că agresorul se numește Vlad B. și l-au dat în urmărire. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4589 secunde