Scene de groază în triajul Palas din Constanța

2339
Scene de groază în triajul Palas din Constanța - 19c39c8bf0684d1427d78fe3047d71d7.jpg
Un bărbat a murit, ieri dimineață, în chinuri groaznice după ce 27.000 de volți i-au străbătut corpul. Zaharia Vrânceanu, de 54 de ani, era paznic la o firmă din Constanța. El s-a urcat pe un vagon din triajul Palas pentru a vedea  locomotiva care urma să tracteze vagoanele pe care le păzea. Din neatenție a atins firele, trupul său fiind străbătut de 27.000 de volți. Bărbatul a murit în chinuri cumplite, trupul fiindu-i carbonizat.
Echipajul SMURD sosit la fața locului a fost nevoit să aștepte mai bine de o oră până să poată ajunge la corpul carbonizat al bărbatului. Pentru ca medicii și pompierii să nu fie în pericol, s-a decis întreruperea curentului în rețea. Totodată, echipele de intervenție au fost nevoite să mute vagonul din loc, pentru că pompierii nu puteau interveni fără a fi, la rândul lor, în pericol.
În cele din urmă, vagonul a fost scos de sub linia de înaltă tensiune și abia atunci pompierii au reușit să-l dea jos pe paznic. Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva. Medicii spun că bărbatul a murit imediat ce tensiunea atât de mare i-a străfulgerat corpul. Polițiștii care se ocupă de anchetă au aflat că acesta a făcut imprudența să se urce pe vagon pentru a vedea dacă vine locomotiva care urma să tracteze garniturile pe care el le păzea, deși nu avea această obligație.
Accidentul este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. Anchetatorii vor să stabilească dacă bărbatul a fost instruit cu privire la pericolul pe care îl reprezintă liniile de înaltă tensiune.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3343 secunde