Scene de groază! Tânără înjunghiată mortal de tatăl ei vitreg

187
Scene de groază! Tânără înjunghiată mortal de tatăl ei vitreg - crima22152100-1479026480.jpg

Articole recomandate

Scene de groază într-un complex rezidențial din București. O tânără de 25 de ani a fost înjunghiată mortal, iar prietenul ei a fost rănit grav. Cei doi au fost atacați pe holul blocului. Poliția a prins deja principalul suspect, tatăl vitreg al fetei, potrivit România TV.

Scandalul a început de sâmbătă seară: tânăra și tatăl vitreg s-au certat, polițiștii au venit și le-au luat declarații. Apoi fata a plecat în orașl la film. Când a revenit acasă, tatăl vitreg a venit la ușă și a înjunghiat-o pe ea și prietenul ei. În același apartament mai locuiește o fată, care s-a baricadat în locuință, atunci când a văzut răfuiala de pe hol, și a sunat la 112.

Prietenul tinerei a fost cel care le-a spus medicilor de pe ambulanță cine i-a înjunghiat. Tânărul susține că a fost urmărit de către tatăl vitreg al fetei, ba mai mult, i-a tăiat cauciucruile de la mașină, ca să nu poată fugi.

Tatăl vitreg al fetei a fost prins de polițiști și dus la audieri, urmând să fie pus sub acuzare pentru omor și tentativă de omor. La finalul cercetărilor, anchetatorii îl vor duce la locul crimei pentru reconstituire.

Ancheta este făcută de un procuror de la Parchetul Tribunalului Ilfov, care a finalizat duminică dimineața cercetările la fața locului. Printre persoanele audiate la fața locului este și colega de apartament a tinerei înjunghiate.

Tânăra ucisă a lăsat în urma ei un copil de șapte ani.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.8058 secunde