SCENE DE PANICĂ! Mai mulți copii, amenințați cu cuțitul, în parc, de un adolescent

288
SCENE DE PANICĂ! Mai mulți copii, amenințați cu cuțitul, în parc, de un adolescent - politia-1655569749.jpg
Scene de panică în parcul Izvor din Capitală, unde mai mulţi copii care se jucau au fost ameninţaţi de un adolescent care avea un cuțit asupra lui. Poliţia locală a intervenit și l-a prins pe minor, scrie antena3.ro"Incidentul s-a petrecut puțin după ora 18:00, când polițiștii locali ai D.G.P.L.C.M.B. au fost sesizați de mai mulți copii care se jucau în Parcul Izvor din Capitală că un grup de băieți îi amenință cu bătaia. Mai mult, ca să îi intimideze, unul dintre “agresori” ar fi scos și un cuțit.

Pe baza semnalmentelor oferite, polițiștii locali ai Serviciului Ordine și Liniște Publică din cadrul D.G.P.L.C.M.B. au reușit, în numai câteva minute, depistarea agresorilor: trei băieți minori cu vârste cuprinse între 12 și 13 ani.

Conduși la sediul D.G.P.L.C.M.B. pentru identificare, polițiștii locali au descoperit – cu ocazia controlului corporal sumar - că unul dintre minori avea asupra să un briceag.

În urma incidentului, polițiștii locali au luat legătură cu familiile tuturor minorilor implicați, părinții a doi copiil agresați anunțând deja că vor depune plângere. După întocmirea actelor procedurale, cazul a fost preluat de Poliția Națională în vederea continuării cercetărilor".Pagina a fost generata in 10.5439 secunde