SCENE DE TEROARE LA CONSTANȚA. 4 STUDENȚI DE LA MEDICINĂ AU AJUNS DUPĂ GRATII. Tânăr sechestrat și bătut după un schimb de mașini

11035
4
SCENE DE TEROARE LA CONSTANȚA. 4 STUDENȚI DE LA MEDICINĂ AU AJUNS DUPĂ GRATII.  Tânăr sechestrat și bătut după un schimb de mașini - sechestrat1-1478251630.jpg
4 studenți la medicină, la Universitatea "Ovidius" din Constanța au ajuns în arest preventiv după ce au sechestrat, amenințat și bătut un bărbat din Ploiești. Totul a pornit de la un schimb de mașini, între unul dintre cei 4 studenți și tânărul, în vârstă de 23 de ani, din Ploiești. Acesta a dat la schimb un Audi break, cu numere de Bulgaria și a primit un Alfa Romeo. 


După doar o zi de la tranzacție, mașina primită de studenți s-a stricat și s-au considerat înșelați. Cei 4 au plănuit să se răzbune și i-au dat tânărului întâlnire la o benzinărie din municipiul Constanța. De cum l-au văzut, l-au luat pe sus și l-au băgat cu forța în mașină și l-au plimbat prin oraș, timp în care l-au amenințat. Asemenea unui scenariu de film cu mafioți, l-au dus pe malul Lacului Siutghiol și au țipat că îl îneacă în apă. 


Pentru a spori intimidarea, cei 4 studenți au folosit un câine de luptă din rasa Cane Corso, extrem de agresiv. Apoi, tânărul a primit mai multe lovituri de pumn în față. După jumătate de oră de amenințări, studenții au lăsat victima să plece, cerându-i să le înapoieze mașina. Imediat cum a putut să plece, tânărul în vârstă de 23 de ani a mers glonț la Poliție, acolo unde a povestit totul.

Întâmplarea a avut loc în urmă cu două zile, iar în jurul orei 15.00 a fost depusă plângerea. Polițiștii constănțeni s-au mobilizat în mod exemplar și 3 ore mai târziu, la ora 18.00, toți agresorii au fost identificați, reținuți și băgați la audieri. Pe poziții au stat și mascații de la Serviciul Acțiuni Speciale, care însă nu au fost nevoiți să intervină. Ali, Mohammad și Mustafa Nassar, alături de Yastien Tareq, cetățeni arabi, cu vârste cuprinse între 19 și 24 de ani, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.



Comentează știrea

hahaha
4 noiembrie 2016
inselatoria nu se pedepeste?

nu ca ROmania...

dan
4 noiembrie 2016
expulzarea

gunoaie islamiste. cand iei o gioarsa de BG nu ai pretentii... trimiteti-i inapoi in rahaturile de tari islamiste de unde au venit.

Paul
4 noiembrie 2016
Subiect

hahaha, inselatoria se pedepseste, dar de lege. Cand iei legea in mainile tale, de obicei, esti in afara legii si vei fi pedepsit de lege :).

Răspuns la: inselatoria nu se pedepeste?
Adăugat de : hahaha, 4 noiembrie 2016
nu ca ROmania...
ahmed
5 noiembrie 2016
Ahaaa

Arabi ? In cazul asta se explica, pai la astia asa e, nu-ti convine pui mana pe AK si incepi sa tragi. Oameni simpli, fara complicatii. Ceea ce e tragic e ca astia-s studenti la medicina, adica aia la care o sa-ti duci tu copilul cand e bolnav peste vreo 5-6 ani... Toate gunoaiele pline de nisip au ajuns in Ro si se dau mari smecheri. Da-' sa nu-l uitam si p-al nostru, ce-a zis el, stai ca am prins niste arabi fraieri si cu bani si fac si eu niste cascaval ca tot omu', pai nu vin sarbatorile ?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1148 secunde