SCENE INCREDIBILE ÎN CONSTANȚA. TAXIMETRIST SURPRINS ÎN TIMP CE BĂTEA CU BESTIALITATE O FEMEIE, CHIAR ÎN MAȘINĂ: "Dacă nu taci îți sparg fața"

6465
6
SCENE INCREDIBILE ÎN CONSTANȚA. TAXIMETRIST SURPRINS ÎN TIMP CE BĂTEA CU BESTIALITATE O FEMEIE, CHIAR ÎN MAȘINĂ:

Articole recomandate

Atunci când vine vorba despre taximetriști, părerile sunt împărțite. În timp ce unii nu au nimic de reproșat acestei categorii de conducători, sunt și oameni care îi arată cu degetul  fie pentru tarifele "mincinoase" practicate, fie pentru comportamentul lipsit de bun simț. Există și cazuri mult mai grave, animate de gesturi inumane și lipsă de caracter. Este și exemplul unui taximetrist din Constanța, despre care o martoră face dezvăluiri incredibile, pe pagina sa de Facebook:


"Taximetriștii aceștia sunt niște nenorociți. Duminică seara am asistat la o scenă, nu știu dacă era clientă sau apropiată a taximetristului, dar indiferent ce a fost sunt contra vioenței, acest taximetrist nebun (nu am cuvinte să-l pot descrie) - în momentul în care am trecut cu mașina pe lângă el  - se auzea cum striga foarte tare: "Dacă nu taci îți sparg fața", către persoana care se afla pe bancheta din spate, iar după ce l-am depășit și acesta era în spatele mașinii în care eram, observ cum acest nenorocit de om începe să dea cu cruzime în persoana din spate cu pumnii și cu ce avea la îndemână și făcea ca un turbat...dacă în acel moment făcea o altă nenorocire, dar dacă acea persoană era clientă?...indiferent ce era îmi pun semne de întrebare și mi se face pielea de găină numai când mă gândesc la acea scenă, la acel monstru care nu avea pic de milă, sunt împotriva violenței până la Dumnezeu și nu accept așa ceva, îmi vine să-i mutilez pe toți acești nenorociți ...:, este mesajul postat de C.M


Comentează știrea

unu
26 iulie 2016
2

Esti impotriva violentei dar ai dori sa il mutilezi hmm:)))!!

Catalina
26 iulie 2016
-

Draga "unu" , vorba vine ,ideea era ca asa merita , eu clar sunt impotriva violentei ,insa nemernicii astia chiar ar merita o corectie sanatoasa ;) Inseamna ca esti unul dintre ei daca ti se pare ceva absurd in ceea ce am zis :) si crezi ca nu ar merita "mutilati" ,dar nu stii sa faci diferenta si sa vezi dincolo de cuvinte ! DAR ESTI UN "NO NAME" ASA CA CE PRETENTII POT AVEA !!

Răspuns la: 2
Adăugat de : unu, 26 iulie 2016
Esti impotriva violentei dar ai dori sa il mutilezi hmm:)))!!
Marian
26 iulie 2016
real?

E real subiectul? A verificat cineva?

Popescu
26 iulie 2016
Lipsa de atitudine

Si de ce nu ai sunat la 112 ...bine ca stai si te uiți cum o alta femeie ia bătaie.. Esti idioata.. Daca nu luam atitudine toti tiganii ..mai nou soferi pe taxi vor agresa clientii..

gigi
26 iulie 2016
taxi

in Constanta oricum taximetristi sunt scursurile societatii , sa dea tepi si sa fure si felul de a vorbi si a se comporta

costel
26 iulie 2016
real sau ai visat?

Dar vai, cata cruzime, ce nonorocicilor, cum puteti sa loviti o femeie in acest halat? Nu am avut timp sa fac poze, nu am filmat, nu am sunat la melitie, oare am visat?... Oricum o stire si o sa am publicitate :-)

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9676 secunde