SCENE ȘOCANTE ÎN CURTEA ȘCOLII! O MAMĂ A FOST BĂTUTĂ DE TATĂL UNUI ELEV, COLEG CU FIUL SĂU

6332
3
Scene șocante în curtea unei școli din Craiova. Mama unui elev acuză că a fost bătută de tatăl unui coleg al fiului său, ca urmare a unei dispute între cei doi copii. Reacțiile apărute pe Facebook, după mesajul postat, sunt dure, iar mesajul a devenit viral.


"Vi se pare normal ca în 2017, o mamă care își crește singură copilul să fie bătută în fața școlii de către TATAL altui coleg de clasă cu fiul meu??..Totul pornind de la o simplă ceartă între copii!....ACEST BĂRBAT, venind să facă dreptate cu PUMNUL!!!! ....Bătându-mă de mână și de față cu copilul meu....Sunteți de acord, cu violență asupra femeii??!!!!!"


Reacțiile pe Facebook sunt pe măsură:


"Te rog să-i faci dosar penal de urgenta si scoate certificat medico-legal urgent"


"Nu poți numi OM o persoană cu asemenea caracter și comportament josnic!!!!!! Mergi la medicul legist și dă-l in judecată!!!!!!!"


"Dacă pe o străină a bătut-o în halul asta,oare soției lui o maltratează în asa hal, asta nu mai trebuie să stea într-o comunitate,animal se numește asta" 










Comentează știrea

Doru
2 martie 2017
Da !

Ea a facut exces de gura acida , iar el a vrut sa i-o astupe cu pumnul stresarii . Nici ea , nici el , nu au conectate la creier organele intrate in coliziune , adica , ea gura , iar el pumnul ... De vazut , daca in viitor , ea va face ciocu' mic , drept invatatura si spre intelepciune , iar el se va gandi de mai multe ori , inainte sa mai dea drumul cainilor razboiului , contra femeii cu limbarnita . Oricum , in perioada urmatoare , amandoi au devenit vedete si vor da autografe . Numai ca ea va trebui sa stea si un timp in casa , spre a-si obloji mecla , iar el - Tarzanul mioritic , va trebui sa reflecteze si sa bage adanc mainile in buzunare ... Amandoua !

DREPTATE!
3 martie 2017
PUSCARIE!

Pentru violenta fizica se merge de la amenda la PUSCARIE! Femeia batuta era divortata, sotia agresorului este si ea batuta si va divorta cand va creste copilul si inclusiv comentariul barbatului de mai de sus si cele 3 aprecieri date tot de alti barbati care bagatelizeaza brutalitatea deci si ei o practica deci si de ei se va DIVORTA, nu degeaba rata divorturilor este de 50% si este NORMAL SA FIE ASA SE NUMESTE AUTOAPARARE! Tu ala care ai comentat si aia care i-ati dat plus cati dintre voi ati accepta sa luati bataie de la alti barbati asa cum iau femeile de la voi? IPOCRITILOR!

Vasilesco
3 martie 2017
Gura , bat-o vina !

Femeia cu ochi verzi , nici o data sa n-o crezi !

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.082 secunde