Mamă din Constanța, filmată cum aleargă cu fetița dezbrăcată și cu un cearșaf pe cap

1120
Incident şocant în Constanţa. O femeie a fost filmată în timp ce alerga pe stradă cu fetiţa ei de şapte ani în braţe. Copila era dezbrăcată şi acoperită cu un cearşaf, inclusiv pe faţă. Bărbatul care a surprins toată scena a sunat la 112 şi ar fi spus, printre altele, şi că femeia ar fi încercat, la un moment dat, chiar să o arunce pe copilă în faţa mașinilor.

În replică, mama ar fi spus că nu intenţiona să îi facă vreun rău copilului său, ci doar să îi scadă febra, deşi temperatura celei mici era în regulă.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

„În cursul zilei de 3 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din municipiul Constanța, o femeie ar aplica rele tratamente copilului său. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat-o pe femeia în cauză, precum și pe copilul pe care îl ținea în brațe. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului. Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt”, spun oamenii legii din Constanţa.



Mama fetei, internată la Psihiatrie


De asemenea, polițiștii au transmis o sesizare către D.G.A.S.P.C. Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale, conform competențelor. „În cursul zilei de 4 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 1, împreună cu reprezentanți ai D.G.A.S.P.C. Constanța s-au deplasat la domiciliul femeii în cauză, în vederea stabilirii situației de fapt. Întrucât femeia a refuzat să coopereze cu autoritățile și avea un comportament agitat, s-a luat măsura conducerii acesteia la spital, ulterior fiind transportată la spitalul de psihiatrie Palazu Mare. Reprezentanții D.G.A.S.P.C. Constanța, împreună cu minora în cauză și bunicul acesteia au fost conduși la sediul Secției 1, unde s-a luat decizia ca aceasta să rămână în îngrijirea bunicului, până la clarificarea situației”, transmit autorităţile constănţene.

În același timp, reprezentanții de la Protecția Copilului l-au identificat pe tatăl micuței, care este navigator. L-au sunat, iar bărbatul a spus că va veni acasă, în țară, moment în care o va prelua pe copilă și va avea grijă de ea până situația mamei se va lămuri.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7786 secunde