Scene șocante ! O mamă de 78 de ani și fiica ei, de 52 de ani, au sărit în apă, ca să se sinucidă

345
Scene șocante ! O mamă de 78 de ani și fiica ei, de 52 de ani, au sărit în apă, ca să se sinucidă - amb-1689418828.jpg
Două femei, o mamă și fiica ei, în vârstă de 78 și 52 de ani, au fost salvate de jandarmi, polițiști și pompieri, după ce au încercat să se sinucidă în râul Mureș, în Arad, scrie stiripesurse.ro


Vineri seara, un apel la 112 anunța că o femeie care se străduia să rămână deasupra apei, în Mureș, strigă după ajutor. Dispecerul 112 a dirijat toate patrulele disponibile, spre locul indicat.


La fața locului a ajuns un echipaj de jandarmi, care a anunțat, tot prin 112, că este vorba de două femei, mamă și fiică, și a mai solicitat o ambulanță.


Primei femei, aduse la mal de un arădean, i-au fost făcute manevre de prim ajutor de jandarmi.


Echipajul ISU a constatat că femeia este conștientă și cooperantă, astfel că și-au concentrat atenția spre a doua victimă, pornind în cursa contra cronometru pentru a-i salva viața. După câteva minute, și cea de-a doua femeie a prezentat semne vitale, astfel că amândouă au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital, pentru îngrijiri medicale.


Din primele informații, s-a stabilit că este vorba de două femei din Arad, de 78 și 52 de ani, care ar fi vrut să-și pună capăt zilelor.
Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6012 secunde