Schimbări la paşapoarte. Din 20 martie, românii se pot programa în ziua respectivă pentru a-şi face actele

456
Schimbări la paşapoarte. Din 20 martie, românii se pot programa în ziua respectivă pentru a-şi face actele - pasaportromania-1679145482.jpg
Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a anunţat că începând de luni, 20 martie, românii vor avea la dispoziţie un nou serviciu de programare online pentru depunerea cererilor de paşapoarte.


Noul serviciu de programare online pentru depunerea cererilor de paşapoarte va fi integrat în HUB-ul de servicii al MAI. 


Spre deosebire de platforma folosită în prezent, noul serviciu va permite efectuarea unei programări începând cu ziua curentă, pentru o perioadă de 90 de zile calendaristice.


Cetăţenii vor avea la dispoziţie o interfaţă grafică intuitivă, care va permite introducerea în siguranţă a datelor de identificare, precum şi noi facilităţi, printre care notificarea prin e-mail, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.


"Începând de luni, 20 martie a.c., cetățenii vor avea la dispoziție un nou serviciu de programare online pentru depunerea cererilor de pașapoarte, care va fi integrat în HUB-ul de servicii al MAI. 
Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5462 secunde