Schimbări majore în privința ITP-ului pentru mașinile mai vechi de 12 ani

8798
3
Schimbări majore în privința ITP-ului pentru mașinile mai vechi de 12 ani - rable-1511512319.jpg

Articole de la același autor

Mașinile cu o vechime mai mare de 12 ani trebuie să facă ITP-ul anual. Indiferent de vechimea mașinii, inspecția va putea fi trecută chiar și în cazul unor deficiențe minore. În plus, mașinile noi trebuie să facă primul ITP după 3 ani.

Proiectul de lege care prevede modificări majore la regulamentul pentru efectuarea și trecerea Inspecției Tehnice Periodice (ITP) a fost adoptat de Camera Deputaților, după ce în luna septembrie a fost votat și de Senat.

Camera Deputaților este Cameră Decizională astfel că proiectul urmează drumul spre a devenit o lege cu drepturi depline. Mai departe, acesta trebuie să fie promulgat de președintele României iar mai apoi publicat în Monitorul Oficial.

Mai multe detalii în ziarul de mâine.

Comentează știrea

Cetatean
24 noiembrie 2017
ITP

Inca o "taxa" indirecta pt detinatorii de autovehicule. Costul cu ITP-ul, care pana acum era o data la 2 ani ... a devenit anual.

Alex
24 noiembrie 2017
Un fâs

Daca vreti sa rezolvati ceva mergeti in control la statiile ITP, ca acolo e mafia. Sa vedeti cum se face ITP-ul. Luati inginerii de la statiile ITP la control si o sa aveti surprize.

CENUME NUMERE
26 noiembrie 2017
ITP PIT PTI

O lege abuziva,pentru Romania.Sunt masini in trafic & pe piata mai vechi de 20 de ani mai bune ca cele noi.Accidentele cu morti predomina din cauza unor gunoaie ale societetii nu ca masina este veche.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3711 secunde