Se anunță un an de instrucție cu provocări pentru militarii de la Capu Midia

319
Se anunță un an de instrucție cu provocări pentru militarii de la Capu Midia - xcapumidiainstructie1-1641902424.jpg

Articole de la același autor

Ceremonia de deschidere a anului de instrucție 2022 a avut loc, luni, 10 ianuarie, în Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană „General de brigadă Ion Bungescu”. Comandantul unității, colonelul Viorel-Eugen Bitan, a citit mesajul șefului Statului Major al Apărării cu acest prilej și a făcut o scurtă trecere în revistă a rezultatelor din anul precedent și a principalelor obiective din acest an.

Cel mai important eveniment, și totodată cea mai mare provocare din 2022, va fi transformarea Centrului Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană în Școala de Instruire pentru Apărare Antiaeriană, astfel încât la 1 septembrie unitatea să poată găzdui primele cursuri de bază pentru ofițeri, maiștri militari, subofițeri, soldați și gradați profesioniști. „Transformarea, în sine, va presupune un efort individual și colectiv foarte mare, iar asigurarea funcționării Școlii, în paralel cu desfășurarea activităților specifice – serii de tragere, exerciții –, nu va fi ușoară. Toți militarii din arma artilerie și rachete antiaeriene se vor uni și se vor instrui într-un singur loc și acest loc va fi la Capu Midia. Modulele practice ale instrucției viitorilor maiștri militari și subofițeri se vor desfășura, așadar, în unitatea noastră”, a spus colonelul Viorel-Eugen Bitan la deschiderea anului de instrucție.

La finalul ceremoniei, comandantul Centrului le-a transmis militarilor mult succes în activitate și un an plin de satisfacții pe plan profesional. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3627 secunde