Se apăra de "dușmani" cu un briceag de 21 de centimetri

106
Se apăra de

Articole de la același autor

Un echipaj al Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța a surprins ieri, în jurul orei 17.30, un tânăr care avea asupra lui un briceag ascuns în geacă. 


Jandarmii l-au observat în apropierea Gării din Constanța. Era euforic și agitat și se lua de toată lumea care trecea prin apropiere. La vederea militarilor a făcut "stânga-mprejur" și a mărit pasul. A fost somat, s-a oprit și i s-a făcut controlul corporal sumar.  Asupra tânărului de 18 ani, din Constanța, jandarmii au găsit ascuns în mâneca dreaptă de la geacă un briceag cu mâner metalic, cu lama de 10 cm, în lungime totală de 21 de cm. Acesta le-a spus jandarmilor că poartă briceagul  asupra lui "pentru a se apăra de dușmani."


Tânărului i-au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de a purta în locurile și împrejurările în care s-ar putea primejdui viața sau integritatea corporală a persoanelor, obiecte fabricate sau confecționate anume pentru tăiere, împungere sau lovire, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Se juca cu briceagul de plictiseală
Miercuri, 09 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Dușmanii din umbră ai oricărui job
Pagina a fost generata in 1.0943 secunde