Se desființează mai multe judecătorii din circumscripția Curții de Apel Constanța

234
Se desființează mai multe judecătorii din circumscripția Curții de Apel Constanța - judecator2163720029694200-1370520223.jpg

Articole de la același autor

În urma unei analize, Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Justiției și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au propus desființarea a 30 de instanțe și a parchetelor pe de lângă acestea, precum și menținerea în funcțiune concomitent cu mărirea razei teritoriale a altor 25 de instanțe și parchete. 

Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat desființarea judecătoriilor parchetelor și rearondarea localităților acestora la o altă instanță sau parchet. Modificarea se face pentru 30 de instanțe și parchete din țară. Acestea sunt Hațeg, Orăștie, Agnita, Avrig, Buhuși, Rupea, Jibou, Târgu Lăpuș, Dragomirești, Hârșova (Constanța), Măcin (Tulcea),Segarcea, Baia de Aramă, Novaci, Balș, Liești, Însurăței, Adjud, Salonta, Bălcești, Topoloveni, Pogoanele, Mizil, Gura Humorului, Darabani, Târnăveni, Moldova Nouă, Chișineu Criș, Gurahonț și Făget.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis și menținerea în funcțiune a judecătoriilor sau parchetelor concomitent cu mărirea razei teritoriale a acestora pentru 25 de instanțe și parchete, respectiv: Câmpeni, Blaj, Sebeș, Brad, Săliște, Podu Turcului, Beclean, Huedin, Șimleu Silvaniei, Babadag (Tulcea), Filiași, Corabia, Făurei, Panciu, Hârlău, Răducăneni, Huși, Negrești Oaș, Săveni, Costești, Luduș, Oravița, Ineu, Lipova, Sânnicolau Mare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5582 secunde