Se distrau furând autoturisme

267
Trei tineri au fost arestați de magistrații de la Judecătoria Constanța, fiind suspectați de comiterea mai multor furturi de și din autoturisme.
Din câte se pare, în noaptea de 26 spre 27 iunie, ora 2,20, polițiștii de la Secția 4 i-au prins în flagrant pe Lucian Alexandru Zafiu, de 20 de ani, din Năvodari, Adrian Murga, de 25 de ani, din Constanța, și Marian Dosoftei, de 25 de ani, din comuna Movila Verde, în timp ce încercau să sustragă un autoturism, marca Dacia 1310, parcat în fața unui bloc de pe bulevardul IC Brătianu.
Întâmplarea face că, exact lângă mașina pe care cei trei intenționau să o fure, polițiștii să mai găsească un autoturism, Dacia 1310, care, în urma verificărilor, s-a constatat că aparținea unui bărbat de 59 de ani, din Constanța, și că fusese furat în data de 19 iunie.
Tinerii au fost conduși la sediul Secției 4 Poliție, iar ulterior predați spre cercetare polițiștilor de la Compartimentul Furturi de Auto, pentru extinderea cercetărilor și stabilirii întregii activități infracționale.
Așa s-a stabilit că cei trei suspecți ar fi autorii a altor cinci furturi de auto, cât și a unui furt din auto, toate aceste fapte fiind comise în cursul lunii iunie. Toate mașinile au fost recuperate și predate proprietarilor.
Mai mult, la data de 27 iunie, Zafiu, Murga și Dosoftei au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, iar ieri dimineață prezentați judecătorilor, cu propunere de arestare, pe numele lor fiind emise mandate pentru o perioadă de 29 de zile.
În fața anchetatorilor, cei trei au recunoscut comiterea infracțiunilor, spunând că făceau asta pentru a se distra.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4922 secunde