Se face anchetă la Poliția Locală, după ce un polițist a fost fotografiat în timp ce spăla mașina șefului

301
2
Se face anchetă la Poliția Locală, după ce un polițist a fost fotografiat în timp ce spăla mașina șefului - foto3afacebook594021-1473261583.jpg
O anchetă internă a fost declanșată la Poliția Locală Brăila după ce miercuri a apărut pe rețeaua Facebook, pe contul 'Polițiștii au umor', o fotografie în care un polițist local spală o mașină care aparține directorului adjunct al Poliției Locale Brăila, Dumitru Hahui.

Imediat după apariția postării, primarul din Brăila, Marian Dragomir, s-a întâlnit cu directorul executiv al Poliției Locale, Traian Jipa, și cu directorul adjunct, Dumitru Hahui, informează Agerpres.

'Din discuția cu domnul Hahui Dumitru vă informez că la întrebarea mea — nu consideră că este necesar să-și dea demisia — a răspuns că recunoaște că folosește mașina respectivă și că agentul i-a spălat mașina fără să-i fi dat această dispoziție. Urmează ca din cercetarea internă să se verifice acest aspect. A spus că regretă că i s-a făcut această fotografie și a declarat că este urmare a declanșării unor măsuri față de angajați ai Poliției Locale. A mai menționat că au mai fost cazuri când, urmare a faptului că și-a parcat mașina în curtea instituției, unii angajați și-au făcut fotografii în mașină', a declarat Dragomir.

În fotografiile postate pe internet se vede cum un polițist local îmbrăcat în uniformă ține în mâini un furtun și spală un BMW cu numărul de înmatriculare B-111-HMB.

'Din punctul meu de vedere, fotografia este reală. Astfel de situații trebuie să dispară complet, iar cei care au folosit astfel de practici trebuie să fie sancționați conform prevederilor legale. Aștept finalizarea cercetării interne și luarea primelor măsuri de către conducerea Poliției Locale', a încheiat Dragomir.

Comentează știrea

Laur
8 septembrie 2016
Politist

Ce sclav ordinar , ce limbist putea sa fie politistul ala. Un mare sclavii

Laur
8 septembrie 2016
Politist

Ce sclav ordinar , ce limbist putea sa fie politistul ala. Un mare sclavoi

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1676 secunde