Video Se întâmplă în Romania! Un elev a pălmuit o profesoară după ce a primit o palmă la rândul lui / Video

742
1
Se întâmplă în Romania! Un elev a pălmuit o profesoară după ce a primit o palmă la rândul lui / Video - video-1333700532.jpg
După ce săptămânal apar știri în care elevii sunt bătuți de profesori, a venit rândul unui elev să-și facă singur dreptate și după ce a fost lovit de profesoara sa, i-a tras și el o palmă la rândul lui.
Se pare că scandalul a început după ce elevul nu a lăsat-o pe profesoară să părăsească sala de clasă. "Dă-mi drumul!", i-a spus dascălul tânărului care a îmbrâncit-o de lângă ușă. Neputincioasă, femeia i-a tras o palmă băiatului, care a lovit-o la rândul său. "De ce dai tu în mine, mă?", l-a întrebat profesoara pe tânăr.

Tot scandalul a fost filmat de un coleg al băiatului. Încă nu se știe în ce unitate de învățământ a avut loc incidentul.



Vezi mai multe din

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5249 secunde