Se lucrează intens la repararea podului de la Cernavodă! „Nu mai vrem gropi!”

330
Se lucrează intens la repararea podului de la Cernavodă! „Nu mai vrem gropi!” - reparatiipodcernavoda5-1617039624.jpg

Articole de la același autor

Lucrările de reabilitare a podului de la Cernavodă, de pe Autostrada Soarelui, sunt în toi, au anunțat reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Reparațiile au demarat luna aceasta și urmează să se desfășoare pe parcursul a doi ani, urmând să aibă o perioadă de garanție de 60 de luni.

De altfel, constănțenii au arătat că aceste reparații erau așteptate de vreme îndelungată și trebuie realizate cu simț de răspundere. „Sperăm doar să nu se întâmple ca pe alte segmente de pe autostradă, unde după câteva luni de la reparații au apărut din nou gropi!”, au transmis cititorii „Cuget Liber”.

Reamintim că valoarea lucrărilor este de aproape 67 milioane de lei, fără TVA, iar reparațiile includ: înlocuirea hidroizolației și a căii carosabile, cât și a trotuarelor, înlocuirea sistemului rutier, parapetului pietonal și direcțional, rosturilor de dilatație, suprabetonarea viaductelor de acces, refacerea protecției anticorozive a structurii metalice etc.

„Îmi doresc ca în cel mai scurt timp să nu ne mai confruntăm, când mergem spre litoral, cu problemele de pe partea carosabilă a Podului de la Cernavodă. I-am cerut antreprenorului să își facă treaba eficient, deoarece CNAIR va verifica în permanență calitatea lucrărilor. Nu ne permitem să mai fie făcute lucrări de mântuială, iar, după prima ploaie sau ninsoare, să ne trezim cu gropi în carosabil”, a subliniat, de curând, ministrul Cătălin Drulă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.6924 secunde