Se modifică sistemul de intervenții în situațiile de urgență!

336
1
Se modifică sistemul de intervenții în situațiile de urgență! - semodiicasistemurgenta-1419355091.jpg

Articole de la același autor

Șefii inspectoratelor pentru situații de urgențăă vor trebui să lucreze aproape de prefectul județului, prefect care nu întotdeauna are anumite abilități în ceea ce înseamnă managementul sistemului situațiilor de urgență, a anunțat astăzi, după ședința de Guvern, ministrul Muncii, Rovana Plumb, după ședința de guvern.

"S-a considerat că este nevoie de o responsabilizare mai mare a șefilor inspectoratelor pentru situații de urgență, fapt pentru care s-a înțeles că, prin această responsabilizare, trebuie să lucreze aproape de prefecții județului, care nu întotdeauna, ca și prefect, are anumite abilități sau calități profesionale în ceea ce înseamnă managementul sistemului situațiilor de urgență", a spus ministrul Muncii, Rovana Plumb, la finalul ședinței de marți a Guvernului, a anunțat Mediafax.ro, referitor la ordonanța de urgență care modifică sistemul de intervenții în situațiile de urgență.

"Astăzi, avem deja o ordonanță de urgență privind noi modificări în sistemul de intervenții în situații de urgență, în așa fel încât să învățăm din lecțiile pe care le primim, cum să facem mai multă eficiență, cum să facem mai mult în sensul de folosire a resurselor pe care le-am pus la dispoziția Departamentului pentru Situații de Urgență", a spus Victor Ponta miniștrilor, în ședința de guvern, se mai precizează în textul Mediafax.

Comentează știrea

MIHA
26 decembrie 2014
LUCRU DOMICILIU

Ai ocazia da a-ti administra timpul liber in functie de dorinta ta de a face bani, Te putem ajuta!! Oferta extrem de serioasaMulti oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 12 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Cine poate  cere ajutor  de urgență
Pagina a fost generata in 0.3733 secunde