Se pregătește de război? Rusia a simulat distrugerea unor nave din Constanța

605
1
Se pregătește de război? Rusia a simulat distrugerea unor nave din Constanța - foto-1465636041.jpg

Articole recomandate

Forțele aeriene ruse au efectuat în centrul Mării Negre un exercițiu care simula distrugerea unor nave militare americane ancorate în Portul Constanța, afirmă surse din cadrul serviciilor secrete ucrainene citate de presa ucraineană.

"Conform Agenției ucrainene pentru Informații Militare, armata rusă a efectuat un exercițiu militar pe 8 iunie, în spațiul aerian din centrul Mării Negre", a declarat un oficial din cadrul instituției, Vadim Schibițchi, citat de agenția Unian și de site-ul Censor.net.

"Exercițiul a constat în simularea distrugerii grupului naval NATO condus de distrugătorul american USS Porter în timp ce navele ar fi staționate în Portul Constanța (România)", a precizat Vadim Schibițchi.

"La exerciții au participat patru bombardiere Tupolev Tu-22M3 din Divizia 22; avioanele au fost dotate cu rachete antinavă și au simulat lansarea acestora. Bombardierele au fost escortate de patru avioane de vânătoare Suhoi Su-27", a precizat Vadim Schibițchi.

"Astfel de acțiuni au o importanță specială pentru Federația Rusă în perspectiva summitului NATO de la Varșovia, unde se va discuta despre securitatea în regiunea Mării Negre", a subliniat oficialul ucrainean.

Distrugătorul american USS Porter va face o escală în Portul Constanța.



Comentează știrea

costica
11 iunie 2016
opinie

Castiguri rapide, cu o metoda interesanta! Deja aceasta metoda de facut bani rapid a facut valva si functioneaza minunat de bine! Nu e nevoie sa recrutezi oameni sau sa faci ceva foarte complicat! Pur si simplu castigi bani! Pentru mai multe detalii, cauta-ma acum la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0576 secunde