Se ridică autoturismele abandonate, la Constanța

223
Se ridică autoturismele abandonate, la Constanța - masini7-1590685166.jpg

Articole de la același autor

În această perioadă, la Constanța, au loc o serie de acțiuni de ridicare a vehiculelor fără stăpân sau care au fost abandonate pe domeniul public al orașului. Mai departe, acestea sunt transportate în parcul de mașini al municipalității.

În ultimele zile, polițiștii locali au eliberat domeniul public de 16 vehicule abandonate și zece autovehicule fără stăpân.

Conform legii privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public, după zece zile de la aplicarea somației pe autovehicul, primarul poate dispune ridicarea, inventarierea și depozitarea unui autovehicul, într-un loc special amenajat de către autoritățile administrației publice locale.

Dacă, în termen de zece zile de la data anunțului privind ridicarea vehiculului, proprietarul sau deținătorul legal al mașinii nu se prezintă pentru a o ridica, aceasta trece de drept în proprietatea unității administrativ-teritoriale din raza căreia a fost ridicată, prin dispoziție a primarului, și urmează să fie valorificată prin vânzare, în condițiile legii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3579 secunde