Sebastian Ghiță A FOST PRINS la Belgrad

3393
2
Sebastian Ghiță A FOST PRINS la Belgrad - sebi-1492144158.jpg
Sebastian Ghiță a fost prins la Belgrad, anunță Poliția Română. Ghiță era dat în urmărire generală din luna decembrie 2016 și se afla pe lista Europol a celor mai căutați infractori.


Sebastian Aurelian Ghiță a fost localizat și reținut, în cursul acestei nopți, în Belgrad, informează Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR).

Sebastian Ghiță s-a legitimat cu acte false eliberate în Slovenia. Omul de afaceri dispăruse de sub filajul SRI înainte de Crăciun și a fost prins în Vinerea Mare, înainte de Paște.

"În urma activităților investigative complexe și a informațiilor furnizate de Direcția Operațiuni Speciale și Direcția de Investigații Criminale din cadrul Poliției Române, în cursul acestei nopți, în Belgrad, a fost localizat și reținut, inculpatul Ghiță Sebastian Aurelian. Mulțumim reprezentanților instituțiilor de aplicare a legii din Serbia, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Turcia, Muntenegru, Croația, Austria, Italia și Franța, precum și partenerilor interni, pentru cooperarea în acest caz. Schimbul de date și informații a avut loc prin CCPI, ENFAS și PNR. În momentul depistarii, cel în cauză a prezentat pentru legitimare, documente false, care prezintă însemnele unui stat din U.E", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Potrivit informațiilor oferite de IGPR, fratele lui Sebastian Ghiță îl însoțea pe acesta la momentul capturării.

În urmă cu aproximativ 30 de zile, apăruseră informații pe surse cu privire la localizarea lui Ghiță în Serbia, însă Poliția Română a infirmat la acel moment informațiile.


Comentează știrea

jj
14 aprilie 2017
jj

hahaha, ce scenariu de telenovela. Iepurasul ghita s-a lasat prins inainte de Pasti, ce frumos din partea lui. Ca la loto, castigurile mari apar de Pasti, Craciun, total "aleatoriu". Astia ne cred prosti pe toti. In Constanta oricum sunt multi prosti, asa ca...

Murphy
14 aprilie 2017
wowbiz !

Nu va bucurati, circul abia acum incepe. Zine domnu' Ghita, zine tot ce sti tu despre sistemul corupt din Romania,despre cucuveaua mov, despre Coldea, despre toti mafiotii care cred ca tara se poate guverna in stil mafiot. Fi tara pana la capat, nu ai ucis pe nimeni, nu ai facut trafic cu droguri, ai spus doar adevarul despre sistemul ucigas tip balena albastra din Romania. Spune tot ce sti tu despre criminalii tarii care si cat a furat ! Oricum esti un erou ca ai avut curajul sa spui ce sti despre ei. Se lauda ca te-au prins, dar ei nu stiu ca tu te-ai lasat prins de moment ce circula zvonul ca tu esti in Serbia. Auzi tu colaborare cu politia din 7 tari sa-l prinda. Da ce a facut vreo crima, a facut trafic cu droguri ? Nuuuu, dar este un pericol daca se apuca sa vorbeasca tot ce stie despre sistemul corupt si cati bani le-a dat in campaniile electorale, etc., etc.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2865 secunde