SECHESTRATĂ și VIOLATĂ de patru indivizi. A ieșit pe geam, pentru a scăpa

397
SECHESTRATĂ și VIOLATĂ de patru indivizi. A ieșit pe geam, pentru a scăpa - fondviolsarutscoala1395763039140-1423655078.jpg

Articole de la același autor

Un apel la Serviciul unic de urgență 112, dat ieri după-amiază, în jurul orei 13,30, îi anunța pe polițiști că o tânără este în pericol. Aceasta a fost văzută cum a ieșit dintr-un apartament situat la etajul patru al unui bloc, a coborât pe exteriorul clădirii până pe acoperișul balconului de la apartamentul de la etajul doi.
 

La fața locului a ajuns un echipaj de la Secția 2, care au stabilit că tânăra are 22 de ani, este din județul Vaslui și avea nevoie de îngrijiri medicale. Tânăra a fost transportată la Spitalul Județean Constanța, pentru investigații medicale, iar dosarul a fost preluat de polițiștii de la Biroul Investigații Criminale, din cadrul Poliției municipiului Constanța. Aceștia au stabilit, din primele cercetări, că fata este din Vaslui și acuza că a fost sechestrată de patru tineri din Constanța și violată. Aceștia sunt acuzați în prezent de diferite forme de participare la lipsire de libertate și viol.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 11 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Arestați pentru jefuirea unei locuințe
Miercuri, 11 Februarie 2015
Stire din Eveniment : Furt din locuință, la Cogealac
Pagina a fost generata in 1.5198 secunde