Secretar de stat, prins la volanul unei mașini cu numere expirate

276
Secretar de stat, prins la volanul unei mașini cu numere expirate - ddd-1580574351.jpg

Articole recomandate

Secretarul de stat în Ministerul Muncii Alin Ignat, surprins sâmbătă de polițiști, pe raza municipiului Blaj, la volanul unui autoturism cu plăcuțe de înmatriculare provizorii expirate, susține că primise mașina respectivă cu câteva ore înainte de la o reprezentanță auto din Alba Iulia, pentru a o folosi până la finalizarea service-ului autoturismului său, potrivit Agerpres.

"Azi, 1.02.2020, în cursul dimineții, am avut programare pentru service la o reprezentanță auto de prestigiu din Alba Iulia. Am predat mașina programată, primind în schimb, din partea firmei respective, un autoturism pe care să îl folosesc până la finalizarea service-ului la mașina predată. Pentru acest autoturism înlocuitor am încheiat un proces verbal de predare - primire. La scurt timp, circulând spre municipiul Blaj, am fost oprit de un echipaj de poliție care mi-a solicitat documentele mașinii. La prezentarea acestora, agenții au constatat că autorizația de circulație provizorie a autoturismului era expirată de mai bine de o săptămână", a scris Alin Ignat, pe Facebook.

El spune că nu a avut "nicio clipă cunoștință de acest fapt" și că a preluat mașina "de bună-credință". Ignat mai susține că agenții de poliție nu i-ar fi comunicat să aibă vreo calitate în cadrul cercetării pe care o desfășoară.

Secretarul de stat a fost depistat sâmbătă, în jurul orei 11,00, pe raza municipiului Blaj, conducând o mașină care avea plăcuțe de înmatriculare provizorii expirate din 22 ianuarie. Potrivit IPJ Alba, în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.428 secunde