Secretarul de stat Simona Cojocaru, la Ziua Forțelor Armate Poloneze

130
Secretarul de stat Simona Cojocaru, la Ziua Forțelor Armate Poloneze - secretaruldestat-1597647988.jpg

Articole de la același autor

Secretarul de stat pentru politica de apărare, planificare și relații internaționale, Simona Cojocaru, a participat, în aceste zile, la invitația Ministerului Apărării Naționale din Polonia, la ceremoniile organizate, la Varșovia, cu ocazia Zilei Forțelor Armate Poloneze.


Evenimentul a fost organizat în contextul împlinirii a 100 de ani de la cea mai importantă victorie din istoria modernă a Poloniei împotriva Rusiei bolșevice - Bătălia pentru Varșovia, din 13-25 August 1920.


Cu acest prilej, delegația română  a participat la recepția oficială oferită de președintele Poloniei, Andrzej Duda, și a avut o întâlnire bilaterală cu secretarul de stat din MApN al Poloniei, Pawe³ Wo¼ny.


În ultima zi a vizitei în capitala Poloniei, Simona Cojocaru a depus o coroană de flori la Monumentul Ostașului Necunoscut, în onoarea eroilor polonezi care și-au sacrificat viața pentru independența și suveranitatea Poloniei și s-a întâlnit cu echipa de comandă a Detașamentului românesc dislocat in cadrul grupului de luptă din Polonia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1473 secunde