Șef nou la Poliția de Frontieră Brăila

2229

Articole de la același autor

Începând cu această lună, Inspectoratul Județean al Poliției de Frontieră Brăila, structură aflată în componența Direcției Poliției de Frontieră Constanța, va fi condus de inspectorul principal de poliție Valentin Dorin Condruz, care a ocupat respectiva funcție prin concurs.
Noul șef al IJPF Brăila s-a născut pe 9 noiembrie 1977, este absolvent al Academiei de Poliție Al. I. Cuza din București (promoția anului 2000) și al unui curs postuniversitar de un an - specializarea relații internaționale (2002).
Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcției Poliției de Frontieră Constanța, agent Marius Niculescu, insp. pr. Valentin Dorin Condruz și-a început munca de polițist ca ofițer operativ al Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Brăila (perioada 2000-2003 și 2005-2006), apoi a activat ca ofițer operativ la SIPI Brăila (2003-2005), iar între 2006-2007 a îndeplinit funcția de șef al Poliției orașului Ianca. Înainte de a intra în rândurile polițiștilor de frontieră a ocupat funcția de adjunct al șefului Poliției Municipiului Brăila pe linie de ordine publică (februarie 2007 - aprilie 2008).
Cu ocazia numirii în funcția de șef al IJPF Brăila, Condruz a declarat că va pune accent pe munca în echipă și pe colaborarea Poliției de Frontieră cu celelalte instituții în combaterea eficientă a infracționalității transfrontaliere și realizarea unui control eficient și operativ la frontierele țării.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7565 secunde