Şefi de la Academia de Poliţie, cercetaţi disciplinar în legătură cu îmbolnăvirea studenţilor

322
Şefi de la Academia de Poliţie, cercetaţi disciplinar în legătură cu îmbolnăvirea studenţilor - yjdmogq4nzu1nde1nmm1zwyym2y1ztnl-1703269060.jpg

Articole de la același autor

Ministerul de Interne a anunţat, vineri, că şapte persoane cu funcţii de conducere şi execuţie de la Academia de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza" sunt cercetate disciplinar, după ce în luna noiembrie zeci de studenţi au fost duşi la spital cu toxiinfecţie alimentară.

În noaptea de 14 spre 15 noiembrie, 63 de studenţi ai Academiei de Poliţie au fost transportaţi la unităţi spitaliceşti după ce au acuzat simptome digestive ca urmare a servirii mesei la cantina din unitate. Ulterior, alţi 80 de studenţi cu aceeaşi simptomatologie au primit tratament medical de specialitate la nivelul Serviciului Medical al Academiei, fără să necesite internare.

După aceste incidente, Corpul de Control al MAI a constatat mai multe disfuncţionalităţi şi neconformităţi privind respectarea procedurilor pentru asigurarea stării de sănătate şi a condiţiilor igienico-sanitare, a gestionării şi raportării evenimentului, precum şi în privinţa exercitării controlului intern managerial.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4994 secunde