Șeful de Post din Gârliciu, acuzat că a bătut câțiva tineri în sediul Poliției

1333
Șeful de Post din Gârliciu, acuzat că a bătut câțiva tineri în sediul Poliției - c31ba1daf2f50d6ab7e17182a067e003.jpg
Un locuitor al comunei Gârliciu, prezent, sâmbătă, la audiența publică, ținută de prefectul Claudiu Iorga Palaz, a afirmat că, în urmă cu ceva vreme, câțiva tineri ar fi fost bătuți în sediul postului de poliție fără motiv chiar de șeful de Post, Marian Chiper. Cazul a fost infirmat atât de către șeful de post din comună, cât și de primarul Constantin Cimpoiașu, ambii prezenți la întâlnire.
Cu toate acestea, prefectul Palaz a declarat că va face cercetări și, dacă cele ce i-au fost aduse la cunoștință se vor dovedi adevărate, va înainta cazul în atenția Ministerului Administrației și Internelor.
Pe de altă parte, șeful Postului de Poliție din comuna Gârliciu, Marian Chiper, nu este pentru prima dată reclamat. Anul trecut, mama unor copii din comuna Gârliciu susținea că nu mai știe ce să facă. Voica Rusu se plângea că întreaga ei familie trăiește într-o permanentă stare de tensiune, din cauza polițistului din sat, Marian Chiper, care ar fi mână în mână cu infractorii și nu soluționează nicio plângere depusă împotriva acestora. Totodată, femeia spunea că a făcut mai multe plângeri la instituțiile superioare, însă nimeni nu a ajutat-o pentru a soluționa aceste probleme. Mai mult, Voica Rusu susținea că nu mai are liniște, iar întreaga sa familie este terorizată de polițistul Chiper, care îi acoperă pe bărbații care i-au agresat pe cei doi fii ai săi și le-au dat foc la grajdul animalelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3982 secunde