Sergiu Băhăian, condamnat la zece ani de închisoare pentru înșelătorie

240
Sergiu Băhăian, condamnat la zece ani de închisoare pentru înșelătorie - bahaian5444620089336500-1353849761.jpg

Fostul patron al societății Sabina Product și patron al clubului Gloria Buzău, Sergiu Băhăian, a fost condamnat la zece ani de detenție într-un dosar, în care mai sunt acuzate alte două persoane, pentru înșelătorie, în care a căzut victimă o familie, informează realitatea.net.

Inițial, Tribunalul Capitalei l-a condamnat, în 13 aprilie 2012, pe Sergiu Băhăian la 14 ani de închisoare, însă Curtea de Apel București i-a micșorat pedeapsa.

De asemenea, în același proces au fost condamnați de tribunal Alexandru Stan, la șase ani de închisoare, și Costin Badea la 13 ani de închisoare, toți inculpații find obligați la plata a 65.000 de euro către Teodor și Cristina Olteanu. Instanța a desființat și actele pretins întocmite de avocatul Mihai Rapcea în sensul că familia Olteanu și-ar fi vândut imobilul.


Potrivit sursei citate, în urma apelului făcut de inculpați, joi, 22 noiembrie Curtea de Apel București a micșorat pedepsele.
Astfel, Costin Badea - aflat în arest din 21 martie 2011 - a primit zece ani, iar Stan Alexandru, patru ani de închisoare.


Decizia Curții de Apel București poate fi contestată la Înalta Curte de Casație și Justiție, care va hotărî definitiv asupra vinovăției celor trei, completează sursa citată.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5337 secunde