Serviciul Permise de Conducere se mută la Pavilionul Expozițional

3395
12
Serviciul Permise de Conducere  se mută la Pavilionul Expozițional - prefecturaserviciulpermise-1514472990.jpg

Articole de la același autor

Începând cu data de 3 ianuarie 2018, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor își va desfășura activitatea în incinta Pavilionului Expozițional din Stațiunea Mamaia, Bd. Mamaia nr. 331A.

Începând cu aceeași dată, pentru eliminarea timpului de așteptare la ghișeu, preschimbarea permiselor de conducere se va efectua exclusiv pe bază de programare on-line.

În vederea desfășurării operațiunilor necesare pentru mutarea sediului, în ziua de 29.12.2017 nu se va lucra cu publicul. Persoanele care s-au programat on-line la data respectivă se pot prezenta la noul sediu la data de 3.01.2018, conform orei de programare.

Potrivit șefului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, comisar șef de poliție, Liviu Ionuț Vîrșă, proba practică a examenului pentru obținerea permisului de conducere nu se va suspenda și se va desfășura conform planificării în ziua de 29.12.2017. 

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Constanta
29 decembrie 2017
Centrul constantei

De ce nu reabiliteaza cele 2 cladiri mari din piata grivitei sau intr-unul liber de pe stefan cel mare???? De ce trebuie sa merg la mallul construit in parc sau la aberatia architecturalla numuta pavilion??? Ce oras de cacat!!!

Radio Erevan raspunde:
29 decembrie 2017
@Constanta

Serviciul Permise de Conducere isi muta sediul la Pavilionul Expozitional ,ptr ca acolo se va deschide "Muzeul preistoric Tomis".Toate "exponatele" celebre,adica :australopitecii, neanderthalii sau cro-magnon-ii , care s-au perindat pe la sefia acestui serviciu, vor fi expuse acolo.Acolo vor fi expusi si "nervii facuti praf" ai cetatenilor acestei urbe. PS. Traim in orasul gogomanilor.In ce colt al lumii civilizate s-a mai pomenit ca Serviciul Permise de Conducere sa aibe sediu intr-un pavilion expozitional.Ce te faci daca se va organiza un targ de toale?O sa elibereze acele permise printre chiloti si ciorapi? Cine a venit cu ideea aceasta stralucita?Domnule prefect,domnule sef de la Serviciu Permise de Conducere,Tomisul NU este Videle.Poate la Videle de unde este sefa voastra,secretara lui Dragnea, da merge, dar aici in C-ta nu se pupa, ve-ti deveni penibili.

Miratul
29 decembrie 2017
Combinatia: examen-targ haine

Domnul Palaz care a avut ideea respectiva s-a gandit ce va fi acolo cand vor fi in acelasi timp targul de haine si examenul auto. Acesta s-a gandit cu toti ceilalti ganditori ca plecarea la examenul practic auto sa se faca din parcarea mare. MARE PROSTIE-indiferent din care parcare se va pleca ,in lunile de primavara si vara parcarile sunt pline. POATE DOAR IN COLT LANGA VAPOR ,IN STATIA RATC-ACEEA PARTE A PARCARII ESTE MAI INDEPARTATA SI MAI GOALA. Vara acele parcari sunt pline cu masinile celor care vin la plaja-turisti sau localnici deoarece nu se plateste parcarea.

Iuli
29 decembrie 2017
O ideie buna

Daca mărește numărul angajaților ca sa meargă mai repede cu înmatriculările atunci este de bine ,daca rămân aceleiași angajați o să fie bine doar pentru spatiu interior și locurile de parcare,că o să meargă la fel de greu ca până acum. Trebuiau să informeze mai din timp , eu am pus dosarul pentru înmatriculare acum două săptămâni ,au zis sa vin azi după numere și surpriza ,este închis și abia pe 4 ianuarie deschid la pavilion din cate spusese cineva de acolo. Probabil ziua în care au decis să se mute a fost luată după ce am depus dosarul.

un curios
29 decembrie 2017
unde e legea?

Cum e posibil să fie primiți acolo gratuit? Cât de grav e încălcată legea?

pieton
29 decembrie 2017
...deci

Foarte buna ideia.Spe acest obiectv,sint ,,foarte multe mijloace'' de transport in comun.Plus de asta se da un,, branci de utilitate publca''Nu ar fi rau sa functioneze si pentru casatorii,botezuri,circumcizii,moturi.In concluzia lui deci,e bine.Numai ca toate birourile acelea de ,,acte pentru imatriculare''din preajma actalului serviciu ar trebui sa-si gaseasaca un loc apropiat.Recomand la,,statia de epurare RAJA''este apropiata si parfumata.

DODO
29 decembrie 2017
chiar trebuia ?

se pare ca acest pavilion nu prea-si justifica necesitatea - o investitie inutila atita timp cit nu-i folosim scopul si atunci hai sa-l umplem cu ceva ! de ce sa nu mutam toata primaria si CJ ca ei l-au mosit !

eugen
29 decembrie 2017
ca la romanii

asai la noi ca-sa fie frumos ii punem mot

Gogu
30 decembrie 2017
Este bine , macar aici sunt locuri de parcare ptr. toata lumea !

In centrul orasului cam greu cu pacarile

europeanu
30 decembrie 2017
Hotii la parnaie !

trebuie si o justificare pentru faptul ca votantii animalelor ce au condus orasul au ingropat fraierii in datorii. Pavilion ce ar fi trebuit sa fie construit moca ! Dar nu s-a putut fura deci s-au platit banii UE inapoi. Eu nu uit cand porcul betiv impreuna cu hotul mazare ( care e bine ! ) au trantit o usa la o conferinta. Dupa care a luat tartorul porc un mic imprumut sa termine chipurile constructia. Datorii pana prin 2050. Platite de fraieri ! Eu nu uit !!! Numai procurorii si judecatorii super corupti nu-si aduc aminte de nimic.

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4477 secunde