Servieta unui avocat, furată săptămâna trecută, înapoiată, astăzi, la instanțe, de un bătrân

315
Servieta unui avocat, furată săptămâna trecută, înapoiată, astăzi, la instanțe, de un bătrân - servietabancher8230256-1340019821.jpg
În această dimineață, Ilie Drugă, un bătrân de 80 de ani, din Constanța, s-a prezentat la Palatul de Justiție unde i-a adus la cunoștință plutonierului Valentin Petrescu, ce executa paza obiectivului respectiv, că în curtea casei sale, de pe strada Aristide Karatzali, a găsit o servietă. Pentru că, în interiorul acesteia se aflau documente ce aparțin avocatului Adrian Avram, el a venit să-l caute pe acesta și să-i restituie bunul respectiv.

Avocatul a fost contactat de jandarm și și-a recuperat servieta. Avocatul Avram ne-a declarat că, joi, i-a fost spartă mașina, pe care o avea parcată pe strada Ecaterina Varga, din Constanța, unde își are biroul. El a apucat să-și pună geamul spart la loc dar nu a avut timp să depună și plângere la Poliție. Se pare că hoții, după ce au controlat servieta și au văzut că nu au găsit bani, au aruncat-o în curtea bătrânului.

Avocatul i-a dat o mică recompensă bătrânului care i-a înapoiat geanta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4105 secunde