Sfârșit de săptămână cu accidente rutiere grave, în județul Constanța

1544
Sfârșitul de săptămână a adus cu el accidente rutiere grave în județul și municipiul Constanța.
Seria neagră a început încă de vineri seară, când, la ieșirea din comuna 23 August, șoferul unei Dacii nu a păstrat distanța regulamentară în mers și a lovit în plin, din spate, un scuter, condus de Traian Preoteasa, de 68 de ani. În urma impactului, vehiculul pe două roți a fost proiectat în afara părții carosabile, luând foc instantaneu. Șoferul a suferit răni grave, fiind dus de urgență la spital. Bărbatul se află în stare critică, fiind în comă.
Exact la aceeași oră, un alt accident grav se petrecea în afara localității Cuza Vodă. Ciprian Vasile, de 27 de ani, din Călărași, șoferul unui autoturism Opel Corsa, deoarece nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind acoperit cu piatră, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara șoselei.
Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a lui Costel Meală, de 36 de ani, din Oltenița, județul Călărași, ocupant al locului dreapta spate al autoturismului.
Sâmbătă dimineața, în jurul orei 1, un alt accident, de data aceasta mortal, s-a produs pe b-dul Aurel Vlaicu. Alin Roșca, de 22 ani, din Hârșova, a condus un Opel Astra și, ajungând în zona trecerii pentru pietoni din apropierea intersecției cu strada Dispensarului, surprinde și accidentează un bărbat, de aproximativ 40 de ani, cu identitate necunos-cută, care se angajase în traversarea străzii din stânga conducătorului auto, după marcajul pietonal, în fugă și fără să se asigure. În urma accidentului a rezultat decesul pietonului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5642 secunde