SFÂRȘIT TRAGIC pentru un CUNOSCUT SPORTIV constănțean!

1613

Articole de la același autor

Unul dintre sportivii apreciați ai Constanței și-a găsit sfârșitul, într-un mod dramatic, în cursul zilei de sâmbătă, 10 noiembrie. Oamenii legii au fost sesizați în jurul orei 17,00 că unui bărbat i s-a făcut rău în mașină. La fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanță, dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Bărbatul a fost identificat ca fiind Cristi Bărbulescu, de 58 de ani, fost handbalist. 


Acesta a fost antrenorul echipei feminine de handbal CSU Neptun – Constanța. În prezent, era antrenor de fitness a Cătălinei Ponor. 


Din primele cercetări la fața locului, bărbatul a suferit un infarct. Bărbatul era bolnav de ceva vreme. Trupul nu prezenta urme de violență. 


De menționat că împrejurările în care s-a stins din viață fostul handbalist sunt prezentate și pe o rețea de socializare. 
"În seara aceasta, am văzut cum se stinge ușor, ușor, viața unui OM. M-am simțit tare neputincioasă!


Ieșeam de la târg cu copila mea, iar lângă două mașini distanță de a mea, o femeie urla la soțul ei: "Cristi, dragul meu, ce ai? Cristi, zi ceva! Cristi, nu-mi face asta!"


Ne-am apropiat, iar ea deja suna la 112. M-am dus lângă acel OM, ce stătea pe scaunul de la volan. M-am uitat, era cu capul aplecat în piept, îi curgeau secreții și pe nas și pe gură, avea mâinile împreunate în poală. Nu mă pricep la aceste lucruri, dar cred că nu mai avea puls. Am strigat să ne ajute cineva, în timp ce soției i se luau mult prea multe detalii la 112. Trist a fost că multă lume trecea nepăsătoare sau doar se uita de la depărtare", semnala pe o rețea de socializare o persoană martoră la incident. 


Într-un final, cu ajutorul a doi bărbați, victima a fost scoasă din mașină, iar un martor a început să îi facă masaj cardiac. "Salvarea a venit după 20 de minute. Când a venit salvarea, a început să se adune și lumea. I-am rugat să ne rugăm împreună pentru acel om, în timp ce echipajul de pe salvare, chiar și-au făcut meseria fără încetare. Lor felicitări! Serviciului 112 rușine!", a mai arătat martorul. 


xxx
Trupul neînsuflețit va fi depus, astăzi, după ora 15,00, la Casa Albastră, iar marți, 12 noiembrie, urmează să aibă loc înmormântarea, la Cimitirul Central. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3296 secunde