Sfaturi pentru a evita astăzi aglomerația din trafic

348
Centrul InfoTrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează asupra posibilelor intensificări ale traficului în județul Constanța, în special pe DN39, în zona Agigea – Eforie. Spre după-amaiză, este foarte posibil să se formeze coloane de mașini la intrarea în municipiului Cernavodă dinspre Constanța, din cauza devierii traficului de pe DN22C care este închis pentru lucrări între kilometrii 0 și 4+100 metri. Polițiștii recomandă conducătorilor auto care se îndreaptă către București să folosească următoarele rute ocolitoare:
- DN2A Constanța - Hârșova – Slobozia, DN21 Slobozia – Drajna, autostrada A2 Drajna – București.
- DN3 Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (unde se traversează Dunărea cu bacul) – Călărași – Lehliu-Gară – autostrada A2 Lehliu-Gară – București (sau, din Călărași, DN21 către Drajna, autostrada A2 Drajna – București.
Având în vedere că mulți automobiliști care pornesc din partea de sud a litoralului vor circula pe segmentul de autostradă Agigea – Murfatlar, este posibil ca la intersecția cu DN3 (în apropiere de Murfatlar) să apară probleme de trafic. Acestora li se recomandă să folosească ruta DN3, către Ostrov, respectiv Călărași.
Participanții la trafic ce nu doresc să folosească bacul pot evita aglomerația din municipiul Cernavodă ieșind din DN3 înainte de Ostrov, la Ion Corvin, urmând apoi firul DJ 223 către Rasova, până la intersecția cu Autostrada Soarelui.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7114 secunde