Sfaturi utile pentru a nu vă strica vacanța de Ziua Marinei

586
Sfaturi utile pentru a nu  vă strica vacanța de Ziua Marinei - sfaturi-1470934692.jpg
Oamenii legii recomandă turiștilor și constănțenilor câteva sfaturi pentru a petrece sărbătoarea de Ziua Marinei fără a deveni victimele infracțiunilor. Astfel, trebuie să țineți cont ca în locurile aglomerate să supravegheați în permanență bunurile personale, iar în cazul femeilor, poșeta să fie întotdeauna protejată, imobilizată de braț, ținută în partea din față a corpului. Grijă mare trebuie să aveți și când vă parcați autoturismul.

Deși poate veți opta pentru zone special amenajate și iluminate, nu trebuie să lăsați nimic de valoare în interiorul autoturismului, deoarece orice obiect precum GPS, telefon sau poșetă, poate atrage atenția infractorilor.

În cazul copiilor, este imperios necesar să vă supravegheați copiii în zonele aglomerate. Câteva clipe de neatenție sunt suficiente ca acesta să se rătăcească ori să se accidenteze. Asigurați-vă că știe numele și numărul de telefon al părinților, precum și adresa unde locuiește. Este recomandat ca cei mici să știe să rămână în zona în care și-a văzut părinții ultima dată și să apeleze la un polițist sau la un adult însoțit de un copil în caz de ajutor. Nu în ultimul rând, dacă ob-servați persoane sau activități care vi se par suspecte, anunțați imediat Poliția prin numărul de urgență 112 și încercați să rețineți cât mai multe semnalmente ale persoanelor suspecte. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3754 secunde