Și-a anunțat părinții prin SMS că este violată

2961
Adolescentul de 17 ani din localitatea Amzacea, suspectat că ar fi violat, în noaptea de sâmbătă spre duminică o fată cu doi ani mai mică decât el riscă să înfunde pușcăria. În cursul zilei de ieri, medicii legiști au stabilit că cele susținute de Sevinci M., de 15 ani, se confirmă și anume că Sergiu Ionuț S. a forțat-o să întrețină raport sexual cu el. Drept urmare, băiatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Judecătoriei Mangalia cu propunerea de arestare preventivă pentru viol.
În noaptea de sâmbătă spre duminică, ambii adolescenți au fost prezenți la o nuntă a unor prieteni organizată la Căminul Cultural din Comana. La un moment dat, după ce a consumat mai multe pahare de alcool, Sergiu Ionuț S. a plecat după Sevinci care ieșise afară. Fata susține că adolescentul a luat-o cu forța și a dus-o pe o stradă lăturalnică și neiluminată unde a obligat-o să întrețină raport sexual cu el. Într-un moment de neatenție al gresorului, fata a apucat să trimită un SMS tatălui ei vitreg cu textul: "Veniți! Sunt violată!"
La scurt timp, părinții adolescentei au venit din localitatea Amzacea și au mers direct la Poliția din Comana, unde au reclamat fapta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.416 secunde