Și-a bătut cumnații cu… toporișca!

387
Astăzi, în evidențele Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a fost înregistrată cauza ce-l vizează pe Dumitru Vlad, față de care se efectuează cercetări pentru comiterea a două infracțiuni de tentativă de omor.
În seara zilei de luni, în jurul orelor 21.00, Dumitru Vlad din satul Rachelu, comuna Luncavița, județul Tulcea, a mers în vizită la cumnații săi care locuiesc în aceeași localitate‚ și în timp ce purta o conversație cu aceștia pe fondul unor discuții mai vechi, a luat o toporișcă aflată în încăperea în care se aflau cu ajutorul căreia l-a lovit pe bărbat în mod repetat de aproximativ trei ori în zona capului provocându-i multiple plăgi deschise. Femeia, aflată în apropiere, a venit în ajutorul soțului și l-a prins pe agresor cu mâinile de gat, acesta s-a eliberat din strânsoare, a îmbrâncit-o pe victima cumnata sa pe patul din cameră, după care cu aceeași toporișcă i-a aplicat două lovituri de intensitate mare în zona capului.
Victimele au fost transportate cu ambulanța la spitalul județean de urgență Tulcea, imediat fiind transferate, în stare gravă, la spitalul județean de urgență Constanța.
Agresorul a mai fost cercetat anterior tot pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor fiind trimis în judecată la începutul anului 2010.
În prezenta cauză, Dumitru Vlad a fost reținut pentru 24 de ore de către procuror, iar în cursul zilei de azi va fi prezentat Tribunalului Tulcea cu propunerea de arestare preventivă pe o durată de 29 de zile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 31 August 2011
Stire din Eveniment : Poliția Română are cont pe Youtube!
Pagina a fost generata in 1.3968 secunde