Și-a înscenat furtul autoturismului pentru a încasa prima de asigurare

880
O femeie din Constanța este acuzată de fals în declarații și tentativă de înșelăciune după ce, pentru a beneficia de prima de asigurare, în valoare de 65.857 de euro, a înscenat furtul autoturismului.
Mihaela Amelia Fratoschițeanu achiziționase un Mercedes ML în leasing, care era asigurat la Allianz Țiriac.
Ea s-a gândit că nu ar fi rău să facă rost de niște bani și a pus la cale un plan.
Astfel, la data de 9 martie, femeia a anunțat polițiștii că autoturismul i-a fost furat de pe strada Topraisar, din municipiul Constanța, în intervalul 24 februarie - 5 martie.
Ea a precizat că i-a fost sustrasă o cheie pentru contact din sediul unui punct de lucru al societății pe care o administrează și probabil așa i-a fost furată și mașina.
Femeia a solicitat firmei de asigurări să-i achite prima de asigurare Casco, în sumă de 65.857 de euro, valoare la care era asigurat autoturismul reclamat ca fiind furat.
Cu toate acestea, oamenii legii au avut ceva nelămuriri, iar în urma unor cercetări amănunțite au descoperit că la data de 21 februarie, femeia a înstrăinat singură mașina, oferind-o la schimb cu un autoturism marca Opel Astra, unei persoane din București.
După ce au constatat falsul în declarații și tentativa de înșelăciune, polițiștii i-au întocmit femeii dosar penal, dar aceasta s-a sustras urmăririi și a locuit fără forme legale la diferite adrese din Constanța.
Ea a fost găsită de polițiști abia la începutul acestei săptămâni și a fost prezentată, în baza unui mandat de aducere, Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. Procurorii au dispus interdicția de a părăsi municipiul Constanța, pe o perioadă de 30 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.514 secunde