Și-a omorât în bătaie fosta prietenă

2988
1

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța vor prelua cercetările în cazul bărbatului care, zilele trecute, și-a snopit în bătaie fosta prietenă. Pe 4 ianuarie, femeia a murit în Secția de Terapie Intesivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Inițial, Bogdan Ionuț Pruia a fost arestat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Medigidia pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală gravă. Anchetatorii spun că, în noaptea de 2 spre 3 ianuarie, în jurul orelor 01.30, Bogdan Ionuț Pruia s-a întâlnit cu fosta sa prietenă, Reli Geanina Anghelache, de 19 ani, în fața unui bar din comuna Saligny. Supărat că tânăra se afla în local la acea oră, individul a coborât din mașină, s-a dus la ea, a apucat-o de mână și a tras-o cu forța în autoturismul său, obligând-o să-l însoțească.
Bogdan Ionuț Pruia a oprit pe una din străzile localității și a început să țipe la tânără, cerându-i să-i explice ce căuta în acel bar și cine o însoțea.
Deși a încercat să scape de fostului ei iubit, Reli Geanina Anghelache nu a reușit. Ea a fost ajunsă din urmă de bărbatul care, plin de furie și gelozie, a lovit-o de mai multe ori cu pumnii în față. În urma loviturilor încasate, Reli Geanina Anghelache s-a dezechilibrat și s-a prăbușit, în cădere izbindu-se cu capul de asfalt.
În momentul în care și-a dat seama că fata este grav rănită, Pruia a urcat-o în mașină și a transportat-o la Spitalul Municipal Medgidia, unde a lăsat-o în holul secției Urgențe. O angajată a spitalului a reținut însă numărul de înmatriculare al autoturismului iar cu ajutorul acestei informații, Pruia a fost reținut.
Din cauza stării critice în care se afla, Reli Geanina Anghelache a fost transferată cu o ambulanță la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a fost supusă unei intervenții neurochirurgicale de urgență și a rămas internată în Secția de Terapie Intensivă. Încercările medicilor de a salva viața tinerei au eșuat. Starea de sănătate a femeii s-a agravat. Pe 4 ianuarie, Reli Geanina Anghelache a decedat. În urma efectuării necropsiei s-a stabilit că moartea a fost violentă și a fost cauzată de o contuzie și dilacerarea cerebrală, urmare a unui traumatism meningo-cerebral produs prin lovire cu și de corpuri dure.
Cercetările vor fi continuate acum de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța sub aspectul infracțiunii de loviri cauzatoare de moarte.
De altfel, Bogdan Ionuț Pruia nu este la prima abatere de la legea penală. El este recidivist și mai are la activ o condamnare pentru mai multe furturi. Tânărul a fost eliberat din penitenciar în urmă cu doi ani.

Comentează știrea

Seila
9 ianuarie 2023
????????????????????????

Dumnezeu sa o ierte geanina era o fata foarte calda cand va o data ma m intalnit cu ea si cu bogdan dar sa sti ca nu am apucat de a o cunoaste bine pe ea dar mia dat niste vb calde de care ile bagasem in cap la ce imi spusesera era mai mare ca mine dar o fata super de treaba imi pare foarte rau de ea daca asi sti unde este in gropata ma-s duce cu ori ce pret la ea si sa nu uite lumea ca si toate femeile care va fi cu bogdan ca bogdan pe niciuna nu o are la inima si in suletului de cat pe ea si sa stie ca boggdan si acum sufera dupa ea dar sufera in tacere si nu va stie nimeni si acum regreta fapta care a facuto dar tace si tine in el poate ca nu avrut sa o faca intentionat te pup geanina

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9221 secunde