Și-a UCIS tatăl în prezența mamei!

116
Și-a UCIS tatăl în prezența mamei! - crima3052593800-1367151756.jpg
Un bărbat de 41 de ani a fost reținut pe 24 de ore, duminică, pentru omor calificat, fiind acuzat că și-a ucis tatăl în prezența mamei sale, după ce și-a bătut ambii părinți, vecinii spunând că scandalurile în familie erau un lucru obișnuit după revenirea bărbatului din închisoare.


"Tragedia a avut loc în localitatea Gliganu din Argeș. Bărbatul de 41 de ani locuia împreună cu părintii săi, după ce în noiembrie anul trecut ieșise din închisoare, după ce executase pedepse pentru furt și tâlhărie. Acum și-a ucis tatăl în vârstă de 62 de ani, iar vecinii spun că în repetate rânduri erau scandaluri", a declarat Alexandru Petre, procuror criminalist la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.


Potrivit sursei citate, la tragedie a asistat mama bărbatului care și-a ucis tatăl, femeia sunând la ambulantă, însă medicii nemaiputând să-l salveze pe bărbat. Suspectul de crimă este recidivist, el fiind condamnat și închis pentru furt și tâlhărie, în prezent, bărbatul fiind încarcerat în arestul IPJ Argeș, după ce a fost reținut pentru 24 de ore, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7341 secunde