Sicriul cu fiica adjunctei de la ITM Constanța a fost adus la Cimitirul Municipal

5874
Sicriul cu fiica adjunctei de la ITM Constanța a fost adus la Cimitirul Municipal - f0d101a2a09b93f2af88f31a5e95f1dd.jpg
Studenta de la Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj care s-a sinucis a ajuns acasă, la Constanța. Sicriul Ioanei Alexandra Petrică, de 24 de ani, a fost dus direct la casa mortuară de la Cimitirul Municipal.
Mama tinerei, Maria Petrică, director adjunct la ITM Constanța, nu poate înțelege de ce unicul ei copil a recurs la un astfel de gest. La fel de marcat este și tatăl Alexandrei, care nu se poate desprinde de lângă coșciugul copilei.
În aceeași situație sunt și rudele fetei care sunt în stare de șoc. "Noi așteptam să primim invitații la nuntă, iar ea ne adună, acum, pe toți la înmormântare", a spus una dintre mătuși.
Apropiații spun că fata a avut un iubit, din Cluj, de care s-a despărțit în urmă cu patru luni, iar la scurt timp a intrat în depresie. Tânăra și-a petrecut sărbătorile de Crăciun alături de familia din Constanța, însă Revelionul l-a petrecut cu prietenii, la Cluj, care încercau să o ajute să treacă peste despărțirea de fostul iubit. Cu toate acestea, Alexandra a fost găsită spânzurată în baie, joi dimineață, în locuința din Cluj. Oamenii legii spun că ea nu a lăsat niciun bilet prin care să-și justifice gestul sinucigaș.
Fata nu mai răspundea de două zile la telefoanele părinților, astfel că aceștia au intrat în panică. Au rugat un coleg să meargă la locuința ei să vadă ce s-a întâmplat. Ajuns aici, băiatul a găsit luminile aprinse și pe Alexandra spânzurată în baie. Imediat a anunțat polițiștii, dar și pe părinții tinerei care au plecat într-un suflet la Cluj ca să o aducă acasă.
Alexandra a fost elevă la Colegiul "Regina Maria" din Constanța iar profesorii și colegii își amintesc cu drag de ea. Toți au numai cuvinte de laudă: frumoasă, politicoasă, inteligentă și foarte sensibilă. Nimeni nu poate înțelege cum un astfel de om a putut să-și ia singur viața. Iubea foarte mult viețuitoarele și tocmai de aceea a decis să urmeze cursurile Facultății de Medicină Veterinară. Vroia să salveze animalele dar, din păcate, nu s-a salvat tocmai pe ea!
Tânăra va fi înmormântată, astăzi, la ora 11,30, în Cimitirul Municipal din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6875 secunde